tiistai 5. tammikuuta 2021

Vuosikatsaus 2020/osa 2



Heinäkuu, kesäloma. Mansikat pakastettu ja matot mäntysuopapesty.

Käytiin retkellä Seilin saarella, oli ihana retki ja ihana ilma. Muutenkin ulkoiltiin runsaasti.

Heinäkuun lopussa pääsin kuin pääsinkin selkäleikkaukseen, kaikki meni hyvin ja kivut jäivät sinne leikkauspöydälle.

Elokuussa, piha parhaimmillaan. Käytiin Tuurissa ostosmatkalla, kirppareilla ja lenkkillä tietenkin. Valmistin kasvomaskeja.

Kodinhoitohuoneen kaapit maalattiin vaaleansinisiksi ja ostin eläinaiheisia pidikkeitä, pupuja, pöllöjä, merivuokkoja... Homma sujui helposti autotallissa. Samalla maalasin emännänjakkaran samalla värillä.
Syyskuussa astui tietysti haravointihommat kuvaan. Kasvihuoneen siivous. Kiuaskivet vaihdettiin, niitä olikin pienoiset 80 kg! Sukkia kudottiin kahdet. Ilmalämpöpumpun huoltomieskin kävi ja hommat taas hoidossa ja pumppu puhdas.

Pihan siivousta, päärynäpuu sai häädön ja tilalle istutettiin kaksi Linnanmäki nimistä koristeomenapuuta eli meille tuli sitten huvipuisto! Keittiön pöydän maalit poistettiin ja vahvattiin kaunis puupinta näkyviin. Ekat kranssit on väännetty kanervista ja kuusen havuista. Alkoi ekat pakkasyötkin. Ensimmäiset tunnelmavalot pääsivät keittiönikkunaan.
Isänpäivää vietettiin ja isä sai puolukkaisen kettukakun. Hankin heijastinhenkselit ja nyt näkyy. Ekat joulukukat hankittu. Isälle kudottu riddari villatakki. Käytiin Kangasala talolla varusmiessoittokunnan konsertissa ja tykättiin. Glögit juotu.
Joulukuu ja paperitähdet loistaa, kaikkea muutakin koristusta lisääntyvästi ilmaantui meille. Vietettiin itsenäisyyspäivää ja Linnan juhlatkin oli peruttu tänä vuonna.
Isä täytti 80 vuotta ja sitä juhlistettiin kakkujen ja kauniin kukka-asetelman muodossa. Tällainen vuosi oli 2020. Ensi vuonna lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti