lauantai 11. syyskuuta 2010

Order!

Lehtiä olen kantanut olan takaa kierrätyslaatikkoon ja muutakin. Pimeessä on hyvä kuljetella, naapurit ei näe mitä kummaa se raajaa siellä. Imuroitu on ja verhojen ompelu odottaa ylikersantille. Perunat on järjestetty jääkaappiin ulkotiloista jottei halla vie. Nyt nitä taas piisaa vähäksi aikaa.  Talveksi on kuulemma taas perunaa tulossa, kiitos isän. Pottuihin vaan ei kyllästy vaikka niitä on syötykin suurin osa elämästä. Siksi en välitäkään kummemmin makaroonista tai riisistä. Makarooni jotenkin menee, penne ja spagetti  -mutta riisi ei ole mun juttu. Se kuuluu puuroon. Onneks en syntynyt kiinalaisena.

New York - verhot

Aamulla sataa tihuutti vähän mutta ei se kovin kastele ainakaan luontoa tai kasveja. Eilen jouduin kastelemaan pihakasveja letkulla kun vettä ei ole kuulunut eikä näkynyt. Jos tämän päivän sade ei lisäänny niin illalla taitaa olla kastelujutut jälleen edessä, en halua että uudet perennat ja tuija kuihtuvat heti miten eivätkä kerkiä juurtumaan ennen talvea, se on sitten menoa keväällä jos näin käy, siksi tarvii kastella ahkeraan.
Vesiletku saa olla vielä paikallaan koska kastelupuuhat näköjään jatkuvat vielä. Koskahan syyssateet sitten alkavatkaan. No ei sen puoleen, ihan kiva että on kaunista.

Eilen otettu illalla kuva terassilta keittiön ikkunasta

Syksyn tunnelma ja väri näkyvät jo luonnossa, olen myöskin sortunut siihen itse, poikkeuksen tein yhdessä, hankin valkoisia kukkia etupihan ruukkuun, en keltaista tai oranssia kuten naapurit, jotenkinhan mun pitää erottua massasta!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti