perjantai 10. syyskuuta 2010

Siivousta ja järjestystä taloon

Hankin Ikeasta lehtilaatikoita, siis sellaisia valtavia mihin mahtuu pari vuosikertaa/laatikko. Valkoisia ihanaisia, metallikulmilla. Laitan ne vaatekaapin päälle arkistoon, ja muutakin roinaa sinne piilotetaan. Syksyllä pitää jotenkin saadan tavarat kasaan ja järjestykseen, vaikka tykkään että kaikki on aina järjestyksessä. Meidän vaatehuone on ihan kamala, siellä on kaksi puolta oikea ja vasen , vasemmalla on kaikki järjestyksessä mutta oikealla ei (kenenkä puoli???) ei siis mun ainakaan. Siihen kun sais kyntensä iskeä mutta ei kuulu mulle -alue on kyseessä. UFF-laatikkoon olis siellä paljon tavaraa. Tulis vähän tilaa uusillekin tavaroille joita ostetaan koko ajan lisää. Ihminen tuntuu olevan hamsteri. Kotiliedet, Viherpihat ja Kotivinkit saavat omat laatikkonsa ja sieltä voi sitten tarvittaessa lukea vanhoja kun sille päälle tulee.

eikös olekin hieno rivi

Kasvihuoneen ympärille rakentuu kehikko joka suojaa lumikuormalta, koska viime vuonna sattui ikävä vahinko ja kattorauta vääntyi, onneksi valmistajalta sai uuden mutta kova homma se oli. Nyt ollaan vahingosta viisastuttu ja saamme suojan ensi talvea varten.

Eilen pidettiin Metsossa Huovis-seuran järjestämä kirjallisuustilaisuus, jossa puitiin Veikko Huovisen kirjallista elämää ja muutenkin. Paikalla on luennoimassa mm. Panu Rajala. Harmittaa kun en päässyt koska ikonimaalaus alkoi samalla kellonlyömällä. Tässä linkki Panu Rajalan esitelmästä:
http://www.saunalahti.fi/panu/kirj13.htm#huovinen

Puro-sukkaset tulivat valmiiksi, kuten puhekin oli sukista tuli eriväriset, vaikka värierä on sama. Sukat on aika paksut ja ihanan pehmeät. Näitä tulee taas lisää.


Sukkasillaan-kirja oli pakko saada;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti