torstai 13. toukokuuta 2021

HelaTorstaina

 

Riippukeinunäkymä, puut saavat lehtensä, pilvet porhaltavat taivaalla. Keinussa on kiva kiikkua, mulla on sellainen teline missä tuo keinu on ja voin roudata sitä ympäri pihaa, kevyt siirtää, luistaa hyvin nurmikolla. Yritän aina olla varjossa siellä on kiva nukkua päikkäreitä. 
Kukkaa alkaa tulla maasta, kaikenväristä ja kaiken mallista.
Pihlajassa on hyvät alut kukille ja lehdet tuli parissa päivässä. Kohta on kukat täydessä ja lehti alkaa kasvamaan. Nopeeta on tämä kevätaika nyt mikä on käsillä.
Päivän työ: Kasvihuoneen kennolevy katto uusittu jo toiselta puolelta, Ei ihan helppo sit ollut kun levyt oli 5 cm liian pitkiä mutta mattoveitsellä meni helposti, ensin piti vaan piirtää suora viiva ja metalliviivotin apuna sain hyvän ja siistin katkaisupinnan, uusi teippi vaan piti laittaa. Sormet vaan on herkkänä kun kiinnikkeet piti vääntää tuohon päälle ja olivat aikas jäykkiä. Ekan kun sain paikalleen loput meni sit ihan hyvin. Samalla tuli siivottua uurteet ja tiivisteurat siemenistä ja kaikesta kurasta mitä nyt taivaalta tulee. Joku toinen aamu sit toinen puoli, tuossa auringossa ei pystynyt pidempään olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti