keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Se tuli Kesä sitten

 

Kesä se lävähti ihan yhtenä päivänä siis tänään. Todellakin mittarissa (ulkona) +23. Uskomatonta, viime viikolla samaan aikaa mietittiin miten päästään töihin kun tulee "lumipommi" taivaalta ja alla on kesärenkaat! Ja nyt tällanen ihme kun kesä tuli sit tänään.? Ihmeiden aika ei ole ohi. Mutta töitähän se teettää tämä äkillinen ilmanalan muutos. 

Kesäpotut pääsi laariin kasvamaan, ensin tyhjensin kompostin ja sehän oli täynnä multaa, ihan itetekemää. Sitä vaan pottujen alle ja päälle. Tällä kertaa pottuna Annabellaa eli tällainen aikainen neito jota voi varmaan kesäkuun puolella jo odottaa. On niinsanottu varhaisperuna. 

Ja jippii, kokosin riippumaton. Helppoa oli ja kiva köllättää tässä. Kerran vasta tipuin kun menin reunalta istumaa. Opinpahan seuraavan kerran.  Kyllä lehti tuli nopsaan puhuun ja nyt alkaa jo vaaleanvihreää olla joka puolella.  Tässä vaan huonona puolena on se että koivu lävähti kukkaan saman tien ja huomiseksi jo pölypommia luvattiin eli siitepölyt mätkähtää ilmoille sit samaan aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti