maanantai 31. toukokuuta 2021

Työleiriltä päivää!

Iltapäivällä oli muutama hetki levähtää riippukeinussa ja kuunnella äänikirjaa. Aurinko porotti, mulla oli aurinkorasvat 50 kertoimella, shortsit löytyi kaapista ja hellehattu ja arskat tietty. Pullossa mustaviinimarja mehua.  Aamusta asti hommia puskettu. Kun piha on aamukasteesta märkä ja olihan siellä viileäkin, leivoin ensin kanelikierrepullia, samalla mulla pesukone mylläsi parikin koneellista. Pitää vain sisällä kuivata kun ulkona on tuota siitepölyä ihan mahottomasti. 

Sitten puolen päivän aikaan leikkasin etupihan nurmikon sähkökoneella ja siistin reunat ja keräsin rikkaruohoja kottarillisena. Samalla paikkasin nurmikon aukkokohtia uudella mulla ja siemenillä. Samalla kitkin rikkaruohoja /etupäässä apilaa... kivetykseltä talon reunoilta.

Sitten vaihdetiin isompaan koneeseen ja mentiin takapihalle, aikaa meni 40 min edestakaisin ruoholeikkuria ulkoiluttaessa (onneks on itsevetävä). Sielläkin oli rikkaruohoja kukkapenkkien ja pensaiden juurilla niin että kärryt täyttyi kerran jos toisenkin.

Tuli työt tehtyä ja hikikin nousi pintaan.

Tässä laiska töitään esittelee :) 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti