sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Ulkona

Armeija sukat no 3 valmiina, sini-vihreät valmistuivat juuri. Näitä vaan tulee, ja seuraavat silmukat jo luotuna puikoille.

Ansarin talvikatos tekeillä...

... tässä seuraava vaihe eli katto katon päällä, pientä viilausta vielä mutta muuten on valmis, lunta tulkoon vaikka kuution palasina kyllä nääs kestää.

Komposti on ääriään myöten kukkarallaan ja ylikin,  kun olen sinne urakalla kantanut emmettä, osa perennoista on siellä ja amppelit tyhjennetty, näyttää paljon siistimmältä nyt. Ihmeen paljon sitä kesän aikana kaikkea kasvaa minkä sitten syksyllä kantaa kompostiin, toivotaan että multaa syntyy omiin tarpeisiin sitten.  Onneksi on ollut ihana päivä, lämpöä rapiat +10, mutta aurinko paistoi ja lämmitti. Kaulaliina kaulaan ja hanskat käteen niin ulkona pärjää kyllä. Ihana kun saa pukea vaatteita, alkoi kyllästyttää heinäkuun trooppiset kelit kun ei voinut mitään pitää - siis sopivaa päällä, kun piti olla ihmistenkin ilmoilla, ettei nyt ihan ilman vaatteita siis. Nyt saa vetää villapaitaa niskaa ja tumppua ja pipoa. Onhan niitä neulottuna kilopäiten kaapeissa. Sukkia nyt ainakin. Onneks mä pidän niitä kesälläkin ja nukkuessa, että sillai tuttua hommaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti