lauantai 31. lokakuuta 2020

Muistellaan

 

Pyhäpäivän kynttilät, muistellaan edesmenneitä omaisiamme ja tunnelmoidaan tummasta illasta. Tänään hyvää ruokaa, uunijuureksia ja kananfileitä kermakastikkeella. Illalla saunaan ja lepoa. Aamulla tehtiin pitkä kävelylenkki sumuisessa maisemassa ja saatiin liikuntatuokio. Ei ollut liikeellä kuin muutama koira meidän lisäkseen (oli niillä koirilla taluttajatkin).


Sumuinen kylätie.

Pihassa kukkiin orvokkeja siellä täällä, viime vuotisia siemeniä on lennettelyt jos jonnekin, tämä kasvaa autotallin oven edessä, osapuilleen se on kukkinut keväästä saakka ja siinä on vieläkin nuppuja. Lämminhän ilma on tuolla ulkona +7-10 joka päivä ja yöpakkasetkaan eivät ole heikentäneet kukintaa kun niitä ei ole ollut.  Ensi viikoksikin luvattiin lämmintä, koskahan se kylmyys oikein alkaa?



Vielä on puissa ja pensaissa lehtiä, josko ne tippahtaa vasta ensimmäisissä yöpakkasissa, tiedä häntä mutta harvoida on vielä saanut mutta niinsanotusti loppusuoralla ollaan sen suhteen. Pari kärryllistä eilen vielä haravoin etupihalta kun pihlaja oli tipauttanut lehdet lopullisesti. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti