perjantai 13. elokuuta 2010

Oiva Toikka

Menen tänään katsomaan Oivan Toikan lintuvalikoimaa, sellainen olisi tarkoitus siis hankkia - joku pulunen tai kyyhkynen tai jokin muu rubiinilintu (ei sellaista ole olemassakaan!!! lukeekohan toi Oiva lintukirjoja?). Laitan kuvan sitten hankinnastani, jos siis pulu käy pyydykseen. Siitä on tarkoitus tulla kultahääpäivälahja (pitkä sana).

Tässä tämä on Oiva Toikan Ruusunnuppu, vuoden 2010 lintu.
LasiKoisolla 199,- mutta kerrankin meikää onnisti, Iittalan tuotteet -25 % eli 145,- kassalla.





Tänään tulee taas Doc Martin, se on siis tosi hyvä sarja, luppakorvalääkäri englantilaiskylässä. Ensi viikolla siitä alkaa uusi tuotantokausi! Niitä ei ole aiemmin nähtykään Suomenniemellä. Ei muuta kun töllö auki joka arki-ilta klo 17:55.
Huippukirurgi Martin Ellinghamin elämä on kohdallaan, kunnes hän eräänä päivänä kauhukseen huomaa alkaneensa kammota leikkaamista. Loisteliaasta urasta täysin rinnoin nauttineen tohtorin elämä sortuu rysähtäen, ja hän päättää muuttaa uneliaaseen Cornishin kylään nuolemaan haavojaan. Lapsuuden kesistä tutussa kyläpahasessa hän pystyy edelleen toteuttamaan lääkärinammattiaan, mutta jos kyläläiset odottavat uudelta lääkäriltään teetä ja sympatiaa, he joutuvat pettymään pahemman kerran. Sillä huolimatta tohtorismiehen kirurgisista lahjakkuuksista, on hänen surkeissa ihmissuhdetaidoissaan runsaasti parantamisen varaa. Suhde koulun rehtorin Louisan kanssa ei ota tuulta alleen, puhua kun hän ei osaa.


Kesäloman alkuun 5 työpäivää , tuskaviikko siis ensi viikko!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti