torstai 29. elokuuta 2013

Karmeeta katsottavaa

Karmeita kuvia, varoitus!
 
 
Kipsi poistettiin tänään, jippii!!!
Jalka oli yllättävänkin kirjava, eli nivelsiteetkin oli sitten poikki kunnolla. Jalka on ihan oudon oloinen, kosketusherkkä mutta jalkapohja siloinen kuin lapsen pylly, sanotaan. On mukavasti pehmennyt kolmen viikon kipsissä. Nyt vaan rasvausta ja menoa.
Oli ihana käydä suihkussa seisovalteen, tekee ihanaa että sai pestä jalankin kunnolla.
 

Tälläinen ortoosi laitettiin sitten jalkaan, sukan päälle, tällä tallataan seuraavat kolme viikkoa keppien kera, niistä pitäisi osata sitten luopua tämän kolmen viikon jakson ajalla.
 
Käytiin tänään Stockmannilla shoppailemassa ja poikettiin uuteen Fazerin kahvilaan joka on siellä 3. kerroksessa, oli muuten ihana paikka, siisti, avara, ei ollut itsepalvelua mistä pidin todella. Ihania salaatteja ja lämpöisiä leipiä, hyvää kahvia, ihana palvelu ja siisti paikka. Kannattaa käydä, paljon parempi kuin entinen kahvila mikä oli varmaan paikan oma. Kannattaa poiketa jos käytte asioilla.
Kävin katsomassa PIP astioita mutta osastonhoitajan tarkisti koneelta että minunhaluamiani ei ollut nyt saatavilla, lupasi järkätä asiaa. Ensi viikolla tai sitten uudemman kerran jos saisin kivat lintukupit itselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti