perjantai 23. elokuuta 2013

Kehyksiin väriä

Tänään otsikoissa:
Ostin ison kehyksen Tiimarin alesta 3,- ja 4,- suihkemaalin = 7,-. Kehyksen ovh hinta oli 10,- ja varsinkin kun maalista tulee monta muutakin suihkattua samaan hintaan. Kehyksiä pitää varmaan hamstrata, kaikki värit siis käy kun nyt on musta maali. Otin mattamaalia, se sopii paremmin valokuviin. Kehys oli alunperin sellainen tammen värinen, nyt siis musta.

Ei musta spreijaajaa tai tagien tekijää tule. Mulla kesti varmaan puoli tuntia että sain korkin auki ko. pullosta. Oli tosi tiukassa taasen. Yhden pullon korkin tärväsin saksilla auki kun ei muuten lähtenyt (!) Eli ei näillä reflekseillä siltojen alla maalailla salaa!
 
Angervo aloitti kukinnan pinkkinä ja etualalla iso äitienpäiväpetunia kukkii runsaasti edelleen.
Ihana päivä tulossa ja mulla on lisää pohjamaalia ostettuna, joten tuolimaalaus odottaa takapihalla.
Tänään en ole käynyt dopingpurkilla, koska yritän pärjätä ilman, tosin ei ole ollut minkäänlaisia kipuja (koputa puuta!) ja käveleminen sujuu paremmin kun sain eilen "luvan" varata jo osin. Helpottaa tämä elämä ja varsinkin kun ukkokullan loma alkaa tänään ja saadaan olla 4 vk yhdessä, paitsi mua joutuu osin passaamaan (ei se varmaan huomaa sitä:))Sunnuntaina on Tampereen Sorin aukiolla Desing tori, voi olla että suunnistan sinne silloin, siellä on paljon käsitöitä ja kaikkea kivaa. Hyvää keliäkin luvattu sunnuntaille.
 
HUOM! Sinä joka halusit ostaa minun käytetyn kipsin, voin sanoa etten myy enkä anna. Kyse on ihan hygienia asia, laahustettu sairaalassa ym paikoissa (MRSA ym. ESBL bakteerit). Sitä paitsi se on ollut jalassani 3 vk ennen kuin poistetaan, joten... Sitä paitsi ukkoseni sanoi että se sahataan kahdesta paikkaa auki kun otetaan pois joten jäljelle ei paljoa jää. Päätynee siis sairaalan roskuun. Ei tule ikävä (toivottavasti).
Morjens taasen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti